9/19/2017

Olipa kerran..

Rakkaalta kerran saadut lämpimät sukat 💗




Tiedätkö sellaisen ihmistyypin, jolle jopa kommunikointi on kilpailua ja joka ei kestä häviämistä? Sellaisen, joka kertoo faktoista puolet, pimittää osan ja pelaa omaa peliään tiedolla. Nöyrtymättömän, joka ei anna tilaa toisille vaan hakee vaikka väritetyin tai puutteelisin faktoin ympärilleen samanmielisiä saadakseen vahvistusta omalle mielipiteelleen. Tämä ihmistyyppin kampanja ei pyri yhteiseen hyvään vaan henkilökohtaiseen voittoon. Tällä ihmistyypillä on pokkaa kertoa kirkasotsaisesti kuinka muut eivät kykene hyväksymään toisen mielipiteitä ja kuinka ahdasmielisiä he ovatkaan. 
Olet ehkä tavannut hänet tai joutunut hänen valtaansa. Olet ehkä törmännyt häneen liikenteessä, kassajonossa, ravintolassa... Olet ehkä saanut kuulla, kuinka tärkeää tämän henkilön aika on, muiden ajalla sen sijaan ei ole (hänelle) mitään merkitystä ja kuinka hänelle laki on vain kasa ohjeita, joita olisi hyvä noudattaa. Pahimmillaan lähipiirissäsi on oma maton alta -vetäjä tai henkinen kurittaja.
Väittely ei auta. Faktojen esittäminen ei tepsi. Tämä kaveri muljuu pois. Ja käyttää taitavasti tunteisiin vetoavuutta. Olen törmännyt häneen. Valitettavasti tämä ei ole kansallinen piirre vaan hyvin globaali ilmiö. Juu, ja en ole tavannut Mr. Trumpia. 🙊
Ainoa ohje tähän: Pysy etäällä - jos voit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti