Boknafisk aloitetaan sahaamalla pitkistä ja kovista turska "haloista" n. 5-10cm paloja. Ne palat laitetaan yöksi likoamaan runsaaseen veteen. Valmistusvaiheessa boknafiskit laitetaan kiehuvaan veteen, levy pois päältä ja annetaan hautua 15min. Siinä ajassa kala kypsyy juuri oikeanlaiseksi. Boknafiskiä syödään perunoiden, pekonin, ja hernemuhennoksen kanssa.
Elämää Norjassa, pienessä kalastajakylässä. Yritän hahmottaa lukijoille suomalaisena muussa maassa asumista, olemista ja elämistä, teini-ikäisen pojan äitinä olemisesta. Haasteista ja unelmista. Arjen pienistä iloista.
9/03/2017
Boknafisk
Boknafisk aloitetaan sahaamalla pitkistä ja kovista turska "haloista" n. 5-10cm paloja. Ne palat laitetaan yöksi likoamaan runsaaseen veteen. Valmistusvaiheessa boknafiskit laitetaan kiehuvaan veteen, levy pois päältä ja annetaan hautua 15min. Siinä ajassa kala kypsyy juuri oikeanlaiseksi. Boknafiskiä syödään perunoiden, pekonin, ja hernemuhennoksen kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti