9/04/2017

Waltakunnalliset Weteraanikonepäivät 2017

💗💗💗💗💗💗

Minä ja hän 💘





Muistellaanpas taas välillä mennyttä kesää ja Suomen lomaa. Oulaisissa vietetään joka vuosi Waltakunnallisia Weteraanikonepäiviä. Taisivat sijoittua heinäkuun toiselle viikolle tänä vuonna. Kerran aikaisemmin olen ollut käymässä näillä päivillä, ja nyt muutaman vuoden tauon jälkeen uudelleen. 
Tämän vuoden teema oli "Suomea 100 wuotta". Siellä oli jos jonkinmoista mielenkiintoista nähtävää ihan jokaiselle. Lapsesta vaariin. Oli erilaisia mopoja, moottoripyöriä, traktoreita, autoja...










Vanhoja entisöityjä rakennuksia, jotka melkeinpä alkuperäisessä kuosissaan. Maalaamattomina niinkuin nämä. Vasemmanpuoleisessa rakennuksessa oli kahvipaikka. Sisällä käytiin muttei jääty kahville, sen verran oli ahdasta. Oikeanpuolimmaisessa kuvassa on tervasauna. Sekin oli mielenkiintoinen rakennus käydä katsomassa.




Täältä sai ulkoteltasta ostettua ihan perinteistä makaroonivelliä ja koulunäkkileipää. Siinäkin on oikein kunnon perinneruoka, suomalainen sellainen. Paikanpäällä oli kyllä kiva tunnelma, sellainen "ajassa taaksepäin" fiilis ihan minne tahansa käveli!




Tämmöinen samanlainen pöytä ja penkit oli minun isovanhemmillani, vieläpä samanväriset. Tämäkin kattaus tehty tosi mukavaksi, pöytä asetettu ikkunan eteen ja pöydällä on liinakin.Tämä tupakeittiö oli vanhanjan mukaisesti kalustettu.




Maitotonkassa kaunis kukkakimppu, ja kukat luonnosta. 




Parkkipaikat oli luontevasti järjestetty tapahtumapaikan läheisyydessä oleville pelloille, vähän samaan tyyliin kuin suviseuroissa, heh heh! Hyvin sinne mahtui, ja väkeä tuli koko ajan lisää. Suosittu tapahtuma joka vetää väkeä ympäri Suomea. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti