9/01/2017

Poika kotiin viikonlopuksi


Olipa mukava kun sain Kimin luokseni viikonlopuksi. Olin jo ajoissa odottelemassa lauttaa Hasvikissa tänä iltana, ja ketä kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti tutustua Marine Traffic appsiin. Toimii ja on helppokäyttöinen. Sitä apuna käyttäen minäkin seurasin missä MF Bergsfjord seilaa ja kuinka kaukana se vielä on. 



Iltavalaistuksessa kaikki näyttää hienolta. Niin myös MF Bergsfjord lautta. Ilma oli tyyni, onkin erikoista että on jotakuinkin aivan tyventä, kun Hasvikissa yleensä aina tuulee. On se onni, että on yhteys mantereelle ja saa pojan kotiin! Tosi kiva! 
Sitä ajattelee, että onneksi nyt vielä tulee joka viikonloppu kotiin, kun tulee talvi ei ole varmaa että bussi kulkee Øksfjordiin, jos Øksfjordbotnin tiellä on puomit kiinni. Sellaiseenkin tulee varautua. Tai siihen, että talvimyrsky on niin kova, että lautta ei kulje...ja entä jos jää Øksfjordiin, siellä ei ole mitään paikkaa missä olla yötä. 



Siihen tipahti vaatekassi kengät keskelle käytävää, kun kotiin tultiin! Tottakai mamma on laittanut hyvää ruokaa, ja pedannut sängyn valmiiksi viikonloppuvisiittiä varten. Tekee mieli hemmotella enemmän kuin normaalisti kun tämä arki on nyt tätä mitä se on. On se ihanaa kun on lapsi kotona. Rakastan kotona olemista ja tätä hetkeä pojan kanssa juuri nyt. 



Tässä kuvassa on poikani Kim, tänä kesänä hiekkasärkillä otettu kuva.






HYVÄÄ VIIKONLOPUN ALKUA KAIKILLE LUKIJOILLE! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti